14.08.2017 Författare: Zehnder Clean Air Solutions

Få nöjdare kunder med ren luft

När kunderna får dina produkter levererade i gott skick och i tid blir de nöjda  och det bidrar till att du blir deras förstahandsval. Om inte folk är nöjda med varorna får man ofta höra det snabbt, och därför är det en utmanande, men ack så nödvändig, uppgift att hålla kunderna nöjda. Om varorna inte är rena börjar kunderna klaga och ditt rykte på marknaden blir lidande. För att förbättra hur kunderna ser på dina varor och tjänster måste du förvara och leverera produkter i toppskick.

 

Ge kunderna ett rent intryck

 

Det ligger i grossist- och logistikbranschens natur att lager- och transportområden lätt kan bli dammiga. Någonstans måste smutsen lägga sig och dina varor kommer att täckas med damm och se smutsiga ut för kunderna.

För de flesta företagen är detta ingen nyhet och de försöker lösa problemet genom att utöka sina städrutiner. Men att städa oftare är inte bara mycket dyrt, utan det hjälper inte mot partiklarna som sprids i luften.

Göttsche Getränke GmbH & Co., en stor dryckesgrossist med säte i Hamburg, hade just detta problem. Företaget ville hitta ett effektivt sätt att minimera dammexponeringen i sina logistikhallar.

”Vår högsta prioritet var därför att betydligt minska dammexponeringen för varor och personal för att få nöjdare kunder." – Andrea Wipprecht, direktör för lagerlogistik & logistikprojekt.

 

 

Minska kundklagomålen

 

Göttsche Getränke GmbH & Co. KG fick bukt med sina dammproblem genom att installera Zehnders system för ren luft. För Göttsche Getränke tog Zehnder fram en specialanpassad lösning för att säkerställa optimal rening av lagerlokalen i enlighet med företagets kundkrav. Resultatet var mycket positivt.

"Tack vare den professionella luftreningen har vi redan kunnat konstatera en kraftig minskning av kundklagomålen med cirka 70 %. Flaskorna och kartongerna är mycket renare, vilket sparar in en hel del rengöringsarbete." – Andrea Wipprecht, Göttsche Getränke GmbH & Co. KG

 

Ren luft, rena varor och nöjda kunder

 

Med hjälp av ett system för ren luft kan du se till att dina produkter alltid förvaras och levereras i toppskick. Resultatet? Nöjda, lojala kunder som återkommer till din verksamhet för varor och tjänster om och om igen.

 

Share